Skip to main content

Raiffeisen Bank face echipa cu David Popovici

Raiffeisen Bank face echipă cu David Popovici și își ia angajamentul de a-l susține în următorii 4 ani în parcursul său sportiv


  • Comunicate de presă

București, 19 aprilie 2023 – Raiffeisen Bank anunță semnarea unui parteneriat pe 4 ani de susținere a sportivului român David Popovici. Parteneriatul se bazează pe valorile comune împărtășite, alături de munca susținută pentru a atinge cele mai bune rezultate, ambiția de a trece peste provocări și promovarea performanței românești. 

David este cel mai rapid înotător global în prezent, fiind deținătorul recordului mondial de seniori la proba de 100 m liber. Din postura de dublu campion mondial și dublu campion european, tocmai a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, 2024.

De peste 25 ani, Raiffeisen Bank este un actor important în economia națională, o bancă solidă, cu rezultate care ne onorează. Am reușit să obținem aceste rezultate datorită abordării noastre de a face investiții pe termen lung, sustenabile. Pentru echipa Raiffeisen Bank, performanța este o cursă susținută, sistematică, pas cu pas. Suntem onorați să putem face parte din galeria de suporteri a lui David Popovici, să îl susținem în parcursul său sportiv și vă invităm alături de noi!”, a menționat Zdenek Romanek, Președinte și CEO Raiffeisen Bank România.

"Sunt bucuros de acest parteneriat pentru că este unul pentru performanță. Motivația mea ține de succes, stabilitate, siguranță, valori împărtășite cu echipa Raiffeisen. Este un parteneriat pe termen lung: îmi doresc să fac performanță în sport pe termen lung, și să întorc o parte din acest succes nu doar sub formă de inspirație pentru alți tineri - eu la rândul meu fiind inspirat de alți performeri români - ci și ca și contribuție în societate, în comunități." -David Popovici, înotător român de performanță.

Promovarea sportului ca stil de viață sănătos este una din direcțiile strategice de implicare în comunitate ale companiei Raiffeisen Bank. Avem deja tradiție în ceea ce privește susținerea valorilor românești. Încă din 2008, am fost activi în promovarea sportului de masă, ca mod de viață sănătoasă cât și a sportului de performanță. Suntem, alături de întreaga Românie, suporterii lui David Popovici. Astăzi intrăm într-un parteneriat al valorilor și sunt convins că vom avea multe momente de bucurie pe care să le împărtășim în viitor!”, a completat Cristian Sporiș, Vice-Președinte, Corporate Banking Division și Membru Consiliu Director Raiffeisen Bank România.

David Popovici este un înotător român, campion mondial și european. În 2022 a devenit cel mai tânăr campion mondial în proba de 200 m liber masculin și unul dintre cei mai tineri campioni mondiali la masculin din istoria înotului. David deține recordul mondial la seniori și la juniori la proba de 100 m liber, precum și recordul mondial la juniori, la 200 m liber.

Despre Raiffeisen Bank România

Raiffeisen Bank, bancă universală de top, activează pe piața bancară din România de peste 25 de ani, deservind peste 2,3 milioane de clienți, persoane fizice și juridice. Banca are 4.930 de angajați în 291 de unități, 1130 ATM&MFM și 27.000 POS-uri.