Smart Market o aplicatie noua si inovativa pentru clientii bancii

Raiffeisen Bank lanseaza Raiffeisen Smart Market, aplicatia de loializare si recompensare destinata clientilor sai digitali

Cea mai recenta inovatie, aplicatia Raiffeisen Smart Market, aduce banca cu un pas mai aproape de viziunea sa, aceea de a deveni ecosistemul financiar preferat din Romania.
Bucuresti, 6 iunie 2022 – Raiffeisen Smart Market este o aplicatie de loializare inovativa, bazata pe un ecosistem digital, ce isi propune sa aduca impreuna clientii digitali persoane fizice, cu partenerii si comerciantii, persoane juridice, pentru a-si impartasi unii altora experienta, a mobiliza resurse si a crea valoare pentru toti.

Ne dorim sa ne loializam clientii oferindu-le produse si servicii digitale personalizate, care sa raspunda perfect nevoilor lor, dar si recunoasterea noastra, prin beneficii atractive, de la partenerii bancii. Practic, aplicatia invata preferintele utilizatorilor si le ofera beneficii relevante, prin intelegerea comportamentului de consum al acestora, cu ajutorul tehnologiei AI. Vom continua investitiile in infrastructura digitala, astfel incat clientii nostri sa se bucure de experiente unice de utilizare, in fiecare zi”, a spus Vladimir Kalinov, vicepresedinte Retail la Raiffeisen Bank.
Raiffeisen Smart Market face parte din strategia de digitalizare si inovare a bancii, completand portofoliul de produse si solutii digitale oferite clientilor si personalizate conform nevoilor lor. Este prima aplicatie bancara din Romania care le ofera acestora in acelasi timp: discount-uri sau premii de la branduri relevante din piata romaneasca si nu numai - cashback pentru platile cu cardul Raiffeisen, puncte de loialitate, oferte la produse bancare si premii. Si, nu in ultimul rand, campanii personalizate pentru nevoile lor, pe care aplicatia le „invata” utilizand servicii de AI si Advance Analytics.

Beneficiaza de aplicatia Raiffeisen Smart Market clientii aplicatiei de mobile banking pentru persoane fizice, Smart Mobile, ce detin minimum un card Raiffeisen Bank. Aplicatia este disponibila, deocamdata, in App Store si Play Store pentru dispozitive cu sistemul de operare in versiunea minimum 10 Android sau minimum 13 iOS.  In plus, clientii vor putea sa isi salveze in aplicatie toate cardurile de loialitate cu ajutorul functiei „Carduri Virtuale” pentru a avea o experienta de shopping completa si stress-free.

Pentru companii si antreprenori, Raiffeisen Smart Market inseamna un nou canal digital de vanzare si de promovare a produselor proprii, sustinut de solutii de inteligenta artificiala. Astfel, vor putea sa isi comunice mai „smart” campaniile si sa fie mai aproape de nevoile clientilor.
In acest ecosistem, Raiffeisen Bank va avea si rol de comerciant, Smart Market fiind un nou canal digital de promovare si vanzare a produselor si serviciilor bancii.

Mai multe detalii aici: https://bank.raiffeisen.ro/ro/smart-market/home.html

Despre Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank este una dintre top 5 banci universale din Romania si deserveste peste 2,25 milioane de clienti persoane fizice si juridice. Banca are 4600 de angajati, 300 de agentii in toata tara, 1100 de ATM-uri, din care 455 masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de 25.600 de POS-uri.

Raiffeisen Bank a intensificat, in ultimii ani, procesul de simplificare si transformare digitala. A investit in noi tehnologii, pentru a pune bazele unei infrastructuri IT sigura si flexibila, care sa raspunda nevoilor clientilor sai. Banca are  peste 1 milion de clienti digitali care folosesc aplicatiile Raiffeisen Smart Mobile si Raiffeisen Online.