Raiffeisen Bank ofera gratuit clientilor persoane juridice semnatura electronica calificata

Acest beneficiu destinat clientilor companii permite utilizarea semnaturii electronice calificate a Namirial SPA Italy, un partener de incredere al Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank isi continua misiunea de a pune la dispozitia clientilor sai solutii simple, sustenabile si ofera gratuit o alternativa verde, fara hartie, pentru semnatura electronica calificata. Acest beneficiu este destinat clientilor IMM in relatia cu banca, prin utilizarea semnaturii electronice calificate a Namirial SPA Italy, un partener de incredere al Raiffeisen Bank.

Astfel, clientii IMM pot semnal digital, in conditii securizate: documentati​a pentru procesul de actualizare a datelor companiei (pentru clientii eligibili), pachetele de cont curent, cardurile de debit, cererile pentru aplicatiile de internet si mobile banking, contractele de finantare si alte documente  acceptate de banca in format electronic.  Pentru a afla mai multe detalii legate de Semnatura Electronica Calificata, pusa la dispozitie de Raiffeisen Bank, accesati pagina dedicata Semnatura electronica: https://www.raiffeisen.ro/imm/in-sprijinul-tau/informatii-utile/semnatura-electronica/

In plus, clientii care detin deja un certificat digital calificat sunt incurajati sa utilizeze  semnatura electronica certificata in relatia cu banca.

Despre Raiffeisen Bank
In ultimii ani, Raiffeisen a intensificat procesul de simplificare si transformare digitala, dezvoltand o serie de solutii digitale de creditare, plati online si cu dispozitive mobile care sa raspunda nevoii clientilor de a avea acces la servicii bancare oriunde, oricand.

Raiffeisen Bank ofera servicii universale de banking pentru 2,2 milioane de clienti persoane fizice, 99.000 de IMM-uri si 5.750 de companii mari si medii. Peste 870.000 clienti digitali folosesc aplicatiile Raiffeisen Smart Mobile si Raiffeisen Online. Banca are 4.900 de angajati si o retea de peste 333 de agentii in toata tara, aproximativ 720 de ATM-uri, 380 de masini multifunctionale (MFM-uri) si 23.500 de POS-uri.