Skip to main content

Raiffeisen Bank a digitalizat relatia cu casele nationale de pensii

Raiffeisen Bank este prima banca din Romania care si-a digitalizat total relatia cu casele nationale de pensii


  • Comunicate de presă

Bucuresti, 23 august 2021 - Alimentarea conturilor de pensii deschise la Raiffeisen Bank se face acum online si instant pentru ca banca si-a digitalizat 100% relatia cu toate casele de pensii din Romania (CNPP, MAI, MapN, SRI). Procesarea, respectiv transmiterea dosarelor pentru incasarea pensiilor in cont deschis la Raiffeisen Bank se face exclusiv online, eficientizand timpul si efortul de ambele parti. 

Am mai parcurs inca un pas important in procesul de digitalizare a serviciilor oferite clientilor nostri. Acest pas inseamna consolidarea relatiei cu un segment de clienti important pentru banca prin eficientizarea serviciilor si a proceselor operationale. In prezent avem active aproximativ 350.000 de conturi de pensii.” a spus Vladimir Kalinov, vicepresedinte retail la Raiffeisen Bank. 

Raiffeisen Bank este una dintre bancile universale aflate in top 5 in Romania si deserveste 2,2 milioane de clienti, persoane fizice si juridice. Banca are peste 4.600 de angajati, 300 de agentii in toata  tara, 700 de ATM-uri, 400 de masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de peste 24.400 de POS-uri.