Platforma de schimb valutar pentru companii

R-Flex de la Raiffeisen Bank - schimb valutar pentru companii, reinventat

Bucuresti, 17 mai 2021 – Raiffeisen Bank a lansat platforma R-Flex dedicata companiilor care au operatiuni de schimb valutar in activitatea curenta, fie ca vorbim de importatori si exportatori, de companii din domeniul energetic sau trading de cereale, telecom, transporturi, constructii si imobiliare sau industrie farmaceutica etc.

Serviciile platformei sunt disponibile pentru clientii persoane juridice ai Raiffeisen Bank, pe baza inregistrarii. Detalii gasiti pe: https://www.raiffeisen.ro/r-flex/;

Dezvoltarea aceastei platforme s-a facut printr-o scanare profunda a pietei de catre echipa bancii din zona de Trezorerie si Piete de Capital pentru a afla direct de la utilizatori care sunt componentele pe care un produs online de tranzactionare ar trebui sa le acopere. Au fost identificate astfel functionalitati neacoperite inca in piata de catre solutiile similare existente.
R-Flex ofera clientilor pasi usor de parcurs, cotatii competitive in timp real, un panou de comanda pentru tranzactii si conturi, dar si o interfata personalizabila.

Beneficiile acestei platforme sunt:
•    securitatea informatiei de la logare;
•    cotatii competitive pentru schimburile valutare;
•    transparenta si acces la miscarile pietei valutare
•    acces de oriunde;
•    asistenta completa, dedicata, din partea echipei bancii;
•    acces la conturi si solduri in timp real;

Ne-am dorit ca interactiunea client-banca, atunci cand ne referim la tranzactionarea cursului valutar, sa se concretizeze in interiorul unei platforme care poate sa ofere siguranta, sa fie usor de folosit, accesibila de oriunde, oricand si cu cotatii competitive. Pe parcursul anului trecut am construit de la zero, impreuna cu clientii nostri, aplicatia pentru clientii companii.”, a spus Mihai Lazar, director vanzari trezorerie, Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate pe piata bancara din România si peste 2,2 milioane de clienti, persoane fizice si juridice. Banca are peste 4.800 de angajati, 330 de agentii in toata tara, 720 ATM-uri, 393 masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de peste 24.500 POS-uri.

pentru informatii suplimentare: comunicare.externa@raiffeisen.ro;