Grande Gloria Production obtine o finantare de 900000 euro

Compania Grande Gloria Production a obtinut o finantare de 900.000 euro de la Raiffeisen Bank, garantata de EximBank, in cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicata companiilor mari. Fondurile vor fi folosite pentru achizitionarea de utilaje noi necesare dezvoltarii activitatii de productie.

Grande Gloria Production are la baza activitatii productia de servetele umede, cosmetice, dezinfectanti, produse pharma si produse lichide “personal care” si “household”, este convertor de produse de hartie, bureti de curatenie si lavete absorbante dar si producator de ambalaje PET. Compania s-a remarcat in special prin intermediul brandului de dezinfectanti Hygienium, un jucator semnificativ in piata produselor de siguranta sanitara, ce a devenit numarul 1 in Romania pe categoria dezinfectantilor de maini*

EximBank este o institutie specializata ce se implica activ in sustinerea si promovarea mediului de afaceri romanesc. In cadrul programului guvernamental de sustinere a companiilor mari, pe care EximBank il implementeaza in urma mandatului special primit din partea statului roman, societatile mari si IMM-urile cu cifra de afaceri peste 20 milioane de lei in 2019 pot beneficia de produse de finantare si garantare cu componenta de ajutor de stat. Pentru detalii: www.eximbank.ro;

Raiffeisen Bank sustine dezvoltarea antreprenoriatului autohton fiind unul dintre cei mai importanti finantatori ai companiilor romanesti de peste 20 de ani. Cu o prezenta in tara in 8 centre regionale pentru corporatii si o echipa dedicata companiilor mari si medii in Bucuresti, banca detine un portofoliu de peste 2 miliarde de euro in finantari acordate corporatiilor https://www.raiffeisen.ro/corporatii/;

*conform Audit Retail Nielsen. Calcul realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul de Retail Audit, pentru categoria Hand Sanitizer, volum si valoare vanzari, pentru perioada 2019 - 2020, pentru piata Total Romania (Copyright © 2021 The Nielsen Company.)