Skip to main content

Raiffeisen Bank doneaza 2 milioane de lei pentru spitalele din Romania

Banii sunt destinati cumpararii de materiale de protectie si interventie pentru personalul medical implicat in tratarea pacientilor cu COVID19


  • Comunicate de presă

Bucuresti, 17 aprilie 2020 - Raiffeisen Bank a pus la dispozitia spitalelor din Romania un fond de 2 milioane de lei, pentru a ajuta personalul medical in lupta cu efectele pandemiei COVID-19. Fondul este destinat cumpararii de materiale de prima necesitate pentru protectie, sterilizare si interventie in cazuri care necesita asistenta de urgenta. 

Pe langa fondul de 2 milioane de lei, compania a facut o donatie de peste 100.000 lei catre 15 camine de batrani din tara, bani care vor fi folositi pentru achizitionarea de materiale de protectie si dezinfectanti.

Traversam cu totii o perioada complicata, pe care o putem depasi mai usor daca dam dovada de solidaritate si, mai ales, daca ne unim eforturile – oameni simpli, companii, membrii societatii civile si autoritati. Este responsabilitatea noastra sa sustinem cu tot ce putem personalul medical si spitalele care, in aceste momente, au misiunea critica in lupta impotriva pandemiei COVID-19”,  a declarat Corina Vasile, Director de Comunicare Raiffeisen Bank.

Despre Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank ofera servicii universale de banking pentru 2 milioane de clienti persoane fizice, 91.000 de IMM-uri si 5.750 de companii mari si medii. Peste 650.000 dintre clientii bancii folosesc aplicatiile Raiffeisen Smart Mobile si Raiffeisen Online. Banca are 4.800 de angajati si  aproximativ 800 de ATM-uri, 300 de masini multifunctionale (MFM-uri) si 22.000 de POS-uri.

Pentru informatii suplimentare: comunicare.externa@raiffeisen.ro;