Smart Hour - schimburi valutare la cursul BNR pentru clientii Raiffeisen Bank

In noile aplicatii Smart Mobile si Raiffeisen Online, clientii Raiffeisen Bank pot face schimburi valutare lei-euro sau euro-lei la cursul BNR pentru o ora, de la 10:00 la 11:00.

In noile aplicatii de mobile si internet banking, Smart Mobile si Raiffeisen Online, clientii Raiffeisen Bank pot face schimburi valutare lei-euro sau euro-lei la cursul BNR valabil la data efectuarii schimbului, pentru o ora, de la 10:00 la 11:00, de luni pana vineri (Smart Hour). In Smart Hour, se pot schimba pana la 1.500 euro/zi, intre conturile proprii Raiffeisen Bank.

“Ne dorim sa le oferim clientilor cat mai multe produse si servicii care sa fie potrivite stilului lor de viata. Dincolo de plata ratelor in euro, clientii nostri fac schimburi valutare lei-euro si pentru cumparaturi online sau pentru calatoriile pe care le fac in strainatate. Pot sa va spun ca Smart Hour este doar unul dintre beneficiile pregatite in noile aplicatii de mobile si internet banking lansate anul acesta. Cu siguranta vor mai urma si altele” a declarat  Catalin Munteanu, director executiv Directia Clienti Persoane Fizice, Raiffeisen Bank

Pentru a putea face schimburi valutare la cursul BNR valabil la data efectuarii schimbului, clientii Raiffeisen Bank pot sa acceseze noul Smart Mobile, de pe orice smartphone iOS sau Android, sau noul Raiffeisen Online, de pe desktop. Noul Smart Mobile poate fi descarcat din Google Play sau AppStore, iar noul Raiffeisen Online poate fi accesat de pe site-ul raiffeisen.ro.

Utilizarea aplicatii Smart Mobile si Raiffeisen Online are 0 costuri pentru clientii Raiffeisen Bank, care aleg unul dintre pachetele de cont curent ZERO Tot sau ZERO Simplu. Daca nu au inca un cont de euro, pentru a beneficia de Smart Hour, clientii il pot deschide direct din noile aplicatii. Mai multe informatii despre pachetele de cont curent Raiffeisen Bank pot fi gasite pe site-ul raiffeisen.ro.

Peste 80% dintre clientii Raiffeisen Bank fac zilnic schimburi valutare lei-euro sau euro-lei de pana la 1500 euro. Banca a setat astfel o limita de tranzactionare care sa acopere nevoile majoritatii clientilor bancii.

Oferta speciala Smart Hour este valabila pana la 29 noiembrie 2019. Cursul BNR in Smart Hour este cursul valutar publicat de Banca Nationala a Romaniei (BNR) considerat valabil pentru ziua efectuarii schimbului. Calcularea si publicarea cursurilor de schimb ale pietei valutare din Romania de BNR se realizeaza in fiecare zi bancara, la ora 13:00, pe baza cotatiilor afisate de societatile bancare autorizate sa efectueze operatiuni pe piata valutara.

Despre Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank a intensificat, in ultimii ani, procesul de simplificare si transformare digitala. A investit in noi tehnologii, pentru a pune bazele unei infrastructuri IT sigura si flexibila, si lucreaza la imbunatatirea modelului de lucru. Astazi, banca le ofera clientilor o suita de solutii digitale de creditare, plati online si plati cu telefonul care sa raspunda nevoii clientilor de a avea acces la servicii bancare oriunde, oricand. Raiffeisen Bank are peste 650.000 clienti digitali care folosesc aplicatiile Raiffeisen Smart Mobile si Raiffeisen Online.

Raiffeisen Bank ofera servicii universale de banking pentru 2 milioane de clienti persoane fizice, 92.000 de IMM-uri si 5.700 de companii mari si medii. Banca are aproape 5000 de angajati, peste 400 de agentii in toata tara, aproximativ 900 de ATM-uri, 250 de masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de 20.000 de POS-uri.