Skip to main content

RBI lanseaza Fintech Atlas pentru Europa Centrala si de Est

Raiffeisen Bank International a publicat Fintech Atlas pentru Europa Centrala si de Est.


  • Comunicate de presă

Raiffeisen Bank International (RBI) a publicat Fintech Atlas pentru Europa Centrala si de Est (ECE), un raport cu informatii detaliate despre 19 ecosisteme fintech din ECE, despre piata fintech, cele mai importante companii fintech din regiune si cei mai mari investitori. In plus, informatii specifice fiecarei tari sunt prezentate in articole separate. Raportul poate fi gasit aici: www.fintechatlas.com 
 
Maximilian Schausberger, seful deparatamentului Fintech Partnerships in RBI, spune despre potentialul pietelor din ECE pentru fintech-uri: "Este o piata cu 200 milioane de clienti care folosesc servicii bancare traditionale si 150 de milioane de clienti digitali. In cativa ani va atinge pragul de 170 de milioane clienti digitali."
 
Prin programul de parteneriate pentru fintech-uri, "Elevator Lab", RBI a devenit un important promotor al ecosistemului fintech in ECE. "In ultimii ani, odata cu dezvoltarea Elevator Lab, am ajuns sa cunoastem foarte bine piata fintech si am adunat expertiza noastra in atlas." mai spune Schausberger.

https://www.rbinternational.com