Skip to main content

Raiffeisen Bank lanseaza un program de loializare impreuna cu World Class

Clientii Raiffeisen Bank persoane fizice isi pot activa online abonamentele World Class pe platforma dedicata raiffeisen.worldclass.ro.


  • Comunicate de presă

Bucuresti, 24 mai 2018 – Raiffeisen Bank promoveaza unui stil de viata activ si sanatos, fiind un partener traditional al initiativelor sportive cum sunt Maratonul International Bucuresti, Raiffeisen Runners sau programul de inchiriere biciclete, I’VELO.  

In parteneriat cu World Class, Raiffeisen Bank lanseaza astazi un program de loializare pentru clientii sai persoane fizice, printr-o platforma dedicata de unde pot fi accesate abonamente la cluburile de fitness.

Prin acest proiect Raiffeisen Bank sprijina ecosistemele pe care le genereaza impreuna cu companiile care ii sunt clienti, dar si cu persoanele fizice, actionand ca un liant. Prin plata online cu cardul Raiffeisen Bank pe site-ul raiffeisen.worldclass.ro, doritorii beneficiaza de o oferta speciala de abonamente World Class.

“Acest parteneriat cu compania World Class Romania este important pentru noi, un model de colaborare pe care ne dorim sa-l extindem. La initiativa Raiffeisen Bank, World Class vine cu o oferta care tine cont de nevoile clientilor bancii pasionati de sport si care are beneficii certe. Banca se afla in centrul ecosistemului - integreaza si intelege nevoile clientilor cu care lucreaza zi de zi. Astfel poate aduce valoare adaugata pentru toti cei implicati si interesati” a spus Cristian Sporis, vicepresedinte Corporate Banking la Raiffeisen Bank.

Clientii Raiffeisen Bank persoane fizice isi pot activa online abonamentele World Class pe platforma dedicata raiffeisen.worldclass.ro. Abonamentul poate fi platit cu cardul de debit sau de cumparaturi Raiffeisen Bank, chiar si in 12 rate fara dobanda. 

 “Alaturi de Raiffeisen Bank, World Class face un nou pas in misiunea pe care si-a asumat-o in Romania, aceea de a inspira, informa si motiva romanii sa faca mai mult sport, mai des, pentru a se bucura de o viata mai sanatoasa si mai implinita. Cuvantul cheie al acestui parteneriat este “accesibilitatea”, de aceea sustinem impreuna cu Raiffeisen Bank un sistem de plata online pentru abonamente, extrem de facil si rapid, perfect adaptat nevoilor publicului nostru”, a spus Kent Orrgren, CEO World Class Romania

Raiffeisen Bank este un lider pe piata cardurilor (1,9 carduri de debit si 480.000 de carduri de credit active) si a platilor electronice – peste 500.000 de clienti activi in aplicatiile de online si mobile banking. 95% dintre sumele tranzactionate prin intermediul cardurilor de credit Raiffeisen Bank sunt utilizate la POS-uri sau pentru cumparaturi online.

Raiffeisen Bank are in portofoliu 2 milioane de clienti persoane fizice, aproximativ 100.000 de IMM-uri si 5.600 de corporatii mari si medii. La 31 martie 2018, banca avea peste 5.000 de angajati, 445 de unitati in toata tara, peste 1000 de ATM-uri, 19.000 de POS-uri si 191 de masini multifunctionale. 

Despre World Class Romania
World Class Romania este lider de piata in industria de health&fitness autohtona si numara in prezent 33 de centre (29 sunt active si 4 vor fi deschise in decursul acestui an) in toata țara si aproape 60.000 de membri. Centrele de fitness World Class asigura servicii la cele mai inalte standarde, dotari de ultima generație si programe de antrenament diversificate. World Class este partener principal LES MILLS™- cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class Romania ofera, de asemenea, un concept premium de club de fitness si lifestyle, denumit W, in cadrul caruia membrii au posibilitatea de a se antrena si relaxa, intr-un cadru intim si exclusivist.
 
World Class Romania este deținuta de Resource Partners, fond de investiții cu capital privat, din Europa Centrala si de Est, susținut de investitori instituționali. Fondul se implica in proiecte cu capital privat din Polonia, Romania si alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentreaza in principal, prin experiența pe care o ofera, pe identificarea si susținerea companiilor cu crestere rapida si cu o echipa puternica de management. Pentru mai multe detalii despre World Class Romania, accesați: www.worldclass.ro si https://www.facebook.com/worldclass.romania.

Pentru informatii suplimentare: comunicare.externa@raiffeisen.ro;