eMAG si Raiffeisen Bank lanseaza un card co-branded de cumparaturi Mastercard

Cu ajutorul noului card de cumparaturi clientii beneficiaza de plata in rate fara dobanda si sunt recompensati cu puncte de loialitate.

• La eMAG cumparaturile sunt rasplatite cu puncte de loialitate
  • Clientii eMAG pot face cumparaturi de pana la 40.000 de lei in rate fara dobanda
  • 56 de zile termen de gratie pentru optiunea de plata integrala

Bucuresti, 24 octombrie 2017– eMAG lanseaza un card co-branded pentru clienti, prin care acestia beneficiaza de plata in rate fara dobanda si sunt recompensati cu puncte de loialitate de pana la 10% din valoarea produselor vandute atat de eMAG, cat si de partenerii din Marketplace. Noul beneficiu se deruleaza in parteneriat cu Raiffeisen Bank printr-un card de credit Mastercard care poate fi folosit si pentru tranzactii oriunde in lume.

„Prin lansarea cardului de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank, ne dorim sa le oferim clientilor eMAG beneficii pentru achizitiile curente, o solutie facila pentru finantarea cumparaturilor, dar in acelasi timp, sa le si recompensam fidelitatea. Astfel, clientii eMAG pot beneficia de un numar extins de rate fara dobanda si pot acumula puncte de loialitate pentru achizitiile din eMAG, pe care le pot utiliza direct din contul de client eMAG”, a declarat Mircea Balica, Payments Platforms Manager eMAG.

„Cardul de cumparaturi co-branded pe care il lansam astazi cu eMAG este un proiect important in strategia bancii, care tine cont de nevoile clientilor si experientele pe care putem sa le oferim acestora. Prin acest produs, rasplatim experienta de cumparare prin beneficii extinse si puncte de loialitate” a spus Gabriel Chenescu, Manager Card de Credit la Raiffeisen Bank.

„Ne bucuram sa putem contribui la implementarea acestui card alaturi de doi parteneri de incredere. Aceasta initiativa se inscrie perfect in perimetrul eforturilor Mastercard de a utiliza tehnologia pentru a face din platile sigure, simple si inteligente o realitate cotidiana pentru consumatorii romani”, a afirmat Cosmin Vladimirescu, General Manager Mastercard Romania.

Cu ajutorul noului card de cumparaturi, clientii eMAG beneficiaza simultan de puncte de loialitate eMAG, care pot fi folosite la comenzi ulterioare plasate pe eMAG, si de rate fara dobanda, in functie de produsul cumparat, de pana la 24 de luni. Punctele pot fi administrate din contul de client eMAG.

Clientii pot face cumparaturi de la eMAG si de la partenerii din Marketplace in valoare de pana la 40.000 de lei. Suma poate fi achitata in mod obisnuit in 3, 6 sau 12 rate fara dobanda, iar daca nu doresc sa achite in rate, clientii pot opta pentru plata integrala si pot beneficia de pana la 56 de zile fara dobanda. In plus, toate produsele din gama Samsung pot fi platite in 24 de rate fara dobanda.
In cazul in care clientii doresc sa renunte la produsul primit, acestia au la dispozitie 30 de zile pentru a-l returna, iar suma platita va fi restituita integral in contul aferent cardului de credit.

Despre cardul de cumparaturi co-branded
Noul card de credit oferit de eMAG si Raiffeisen Bank este embosat si poate fi folosit oriunde in lume, fara comision pentru tranzactii la comercianti. Platile online sunt facute in conditii sporite de siguranta, deoarece cardul este inrolat in Mastercard SecureCode, iar pentru autorizarea platilor se foloseste parola dinamica 3D-Secure. Informatii privind disponibilul si contul de card pot fi accesate oricand prin platforma de Internet Banking a Raiffeisen Bank. Cardul  poate fi folosit si pentru a face cumparaturi in rate fara dobanda de la toti comerciantii parteneri ai Raiffeisen Bank, inscrisi in programul Multishop pe care ii gasesti pe site-ul bancii la: https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/multishop/;

Pentru a obtine acest card, clientii pot aplica online pe www.eMAG.ro sau www.raiffeisen.ro, ori pot merge in orice sucursala Raiffeisen Bank. Cardul este emis gratuit, iar comisionul de administrare anual este de 60 de lei.
La o limita de credit de 5.367 lei folosita imediat si in intregime, 40% pentru retragere numerar si 60% pentru plati la comercianti si rambursata in 12 luni in rate lunare egale, cu o dobanda de 26% fixa pe perioada rambursarii, rata lunara este 522,82 lei, valoarea totala de plata 6.273,73 lei si DAE 32,30%.

Despre eMAG
Companie romaneasca fondata in 2001, eMAG este un pionier al pietei de comert online din Romania si a devenit un lider cu prezenta in Bulgaria, Ungaria si Polonia. De 16 ani investeste constant in servicii care ajuta clientii sa economiseasca timp si bani, servicii care au in spate tehnologii dezvoltate in Romania.
Cu o gama de produse in continua crestere atat prin oferta proprie, cat si prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate cauta si comanda orice, de oriunde. Clientii beneficiaza de servicii cu valoare adaugata precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finantare in rate prin eCredit si cardul de cumparaturi eMAG, aplicatia de mobil si „Plata cu un click”, serviciul de comanda instant.

Despre Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank deserveste in Romania aproximativ 2 milioane de clienti persoane fizice, aproximativ 100.000 IMM-uri si 5.700 de companii. Reteaua bancii numara 466 de agentii, 1.100 de ATM-uri, 164 de MFM (automate multifunctionale) si aproximativ 18.000 de EPOS-uri.
Clientii Raifeisen Bank tranzactioneaza din ce in ce mai mult pe canale electronice – banca are in prezent peste 344.000 clienti activi pe canale electronice (online si mobile banking).

Despre Mastercard
Mastercard, www.mastercard.com, este o companie de tehnologie in industria globala de plati. Operam cea mai rapida retea de procesare a platilor din lume, oferind un liant intre consumatori, institutii financiare, comercianti, autoritati si companii din peste 210 tari si teritorii. Produsele si solutiile Mastercard fac activitatile zilnice de comert – cum ar fi cumparaturile, calatoriile, derularea unei afaceri sau managementul finantelor – mai simple, mai sigure si mai eficiente pentru toata lumea. Urmariti-ne pe Twitter: participati la discutiile de pe blogul Beyond the Transaction si inregistrati-vapentru cele mai noi stiri.

Raiffeisen Bank:
comunicare.externa@raiffeisen.ro