Skip to main content

Un nou sezon Gata de Business realizat in parteneriat cu Andreea Esca

Primul sezon al emisiunii Gata de Business, realizat de Raiffeisen Bank in parteneriat cu Andreea Esca, a avut peste 4 milioane de vizualizari


  • Comunicate de presă

Bucuresti, 26 septembrie 2022

Raiffeisen Bank a incheiat cu succes primul sezon al emisiunii financiare Gata de Business cu Andreea Esca, cu peste 4 milioane de vizualizari. Cel de-al doilea sezon Gata de Business va fi lansat luni, 26 septembrie, pe canalele de social media ale bancii. Episoadele se posteaza saptamanal si sunt disponibile pentru vizualizare atat pe Youtube, Facebook, LinkedIn Raiffeisen Bank, cat si pe site-ul dedicat Gata de Business – https://bank.raiffeisen.ro/ro/gata-de-business/home.html  

In fiecare episod “Gata de Business”, Andreea Esca discuta cu antreprenori din diverse domenii despre provocari, lectii si riscuri. Pana acum, 14 antreprenori romani au stat de vorba cu Andreea Esca si au povestit despre evolutia propriilor afaceri, despre barierele si provocarile punctuale cu care s-au confruntat, despre lectiile pe care le-au invatat, dar si despre lucrurile pe care si-ar fi dorit sa nu fie nevoiti sa le invete. Daca in primul sezon, antreprenorii Alin Copindeanu, Miriam Constantin, Cezar Nourescu, Dorin Boboc, Mirela Mazurec, Mari Bratu si Andrei Trandafir au povestit despre cum e sa activezi in agricultura, retail, IT si multe altele, in cel de-al doilea sezon, Bogdan Ciocian, Aneta Neagomir, Razvan Rusu, Oleg Andrisan, Alina Negru, Andrei Voica si Claudiu Serban vor povesti despre experientele lor din industria culinara, medicala, alimentara etc.

In plus, ascultand povestile antreprenorilor din sezonul Gata de Business, Andreea Rosca, creator The Vast & The Curious, ofera solutii si sfaturi acestora. Astfel, cei care urmaresc emisiunea pot avea un feedback valoros, sfaturi, solutii sau chiar strategii pentru a-si putea indrepta business-ul pe drumul succesului.  

Cu fiecare finantare pentru un business aflat la inceput de drum, ne dorim sa deschidem calea spre oportunitati si resurse, care sa ii ajute sa isi depaseasca obiectivele. Ne bucuram sa fim parte din succesul lor si, pe aceasta cale, profit de ocazie sa le multumesc celor paisprezece oameni cu vise mari, implicati in proiectul Gata de Business, pentru ca s-au alaturat acestui demers valoros de invatare impreuna. Domeniul antreprenorial este confruntat cu provocari la tot pasul, iar fiecare decizie poate schimba cursul afacerii. Antreprenorii Gata de Business ne prezinta cateva dintre deciziile lor, bune sau mai putin bune, care s-au concretizat in rezultate, transformandu-i in business-uri relevante pe piata din Romania.”, a spus Raluca Nicolescu, director IMM la Raiffeisen Bank Romania.  

Toti invitatii vin cu un bagaj unic de cunostinte - sunt oameni de succes care au pornit de la zero, cu investiti mici si ambitii mari si care au invatat enorm din experienta proprie. Calatoria lor a fost interesanta,  de la inceput pana pe culmile succesului, dar mai ales atunci cand au cazut si s-au ridicat, au invatat cum sa se adapteze si sa gaseasca solutii intotdeauna.   

Despre Raiffeisen Bank  

Raiffeisen Bank, o banca universala aflata in top 5, ofera servicii universale de banking pentru 2,28 milioane de clienti persoane fizice, 92.000 de IMM-uri si 5.700 de companii mari si medii. Banca are aproape 4.700 de angajati, 300 de agentii in toata tara, 1.131 de ATM-uri si MFM-uri si o retea de 27.900 de POS-uri.