Skip to main content

Raiffeisen Bank majoreaza dobanzile la produsele de economisire in lei

Majorarea, intre 0,5% si 2%, se aplica la toate produsele de economisire, in lei, dedicate persoanelor fizice, din oferta curenta a bancii;


  • Comunicate de presă

Bucuresti, 19 mai 2022 - Raiffeisen Bank a majorat dobanzile la produsele de economisire in lei pentru persoane fizice. Majorarea de dobanda (intre 0.50%-2% pe an) vine ca o actiune fireasca si responsabila care are ca scop reducerea impactului negativ, indus de inflatia in crestere, asupra disponibilitatilor clientilor nostri.

Majorarea cea mai mare s-a aplicat la depozitele pe termen de 12 luni cu o crestere de 2%, fata de dobanda initiala, in prezent bonificand o dobanda de 4% pe an. Cea mai inalta dobanda in lei platita de Raiffeisen Bank este de 4.25% pe an, pentru depozitele cu scadenta de 2 ani. 

 

Tabel cu dobanzi depozite Raiffeisen Bank:

Produs de economisire in lei

Dobanda bonificata (% pe an)

Cont de economii Super Access Plus

1,00%

Flexidepozit pe termen de 6 luni

3,50%

Depozit pe termen de 12 luni

4,00%

Depozit pe termen de 24 luni

4,25%

 

Clientii pot opta pentru Flexidepozit, depozit la termen de 6 luni, produs care permite alimentari ulterioare multiple si, de asemenea, permite si o retragere partiala, in caz de nevoie.

Contul de economii Super Acces Plus in lei vine si el cu o dobanda avantajoasa de 1% pe an si fara comisioane de deschidere, administrare sau inchidere.

Oferta de economisire pentru persoane fizice a Raiffeisen Bank este disponibila 100% in aplicatiile digitale Raiffeisen Smart Mobile si Raiffeisen Online.

Detalii suplimentare despre oferta de economisire a bancii: https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/economii/ 

Grupul Raiffeisen are 25 de ani de activitate pe piata bancara din România si deserveste peste 2,28 milioane de clienti, persoane fizice si juridice. Banca are aproape 4.700 de angajati, 300 de agentii in toata tara, 1.131 ATM-uri, din care 474 masini multifunctionale (MFM-uri) si o retea de peste 26.400 POS-uri.

Pentru informatii suplimentare: comunicare.externa@raiffeisen.ro