Skip to main content

Raiffeisen Bank lanseaza cardul Visa Platinum Business

Raiffeisen Bank lanseaza primul card Visa Platinum pentru persoane juridice, cu multiple beneficii atasate


  • Comunicate de presă

Bucuresti, 23 noiembrie 2022 – Raiffeisen Bank lanseaza primul card Visa Platinum Business dedicat persoanelor juridice. Vorbim de primul card de business Platinum pe care Visa il lanseaza in parteneriat cu o banca din Romania, dedicat oamenilor de afaceri care calatoresc mult, isi desfasoara afacerile si in strainatate, au parteneriate cu furnizori externi si au o viata activa social.   

Pe langa operatiunile uzuale - retrageri de numerar in tara sau in strainatate, operatiuni la ATM)/MFM/POS, plati online, conversie automata in valuta tarii unde e utilizat cardul, plata gratuita la comerciati etc - cardul ofera acces la LoungeKey in aeroporturi din Romania si din lume*, acces la platforma Air Refund (compensatii de pana la 600 euro in cazul in care zborul a fost anulat sau a fost refuzata imbarcarea), programul Visa Luxury Hotel Collection**, oferte pentru shopping, restaurante, divertisment, arta si calatorii prin platforma www.visa.ro/premium, acces pentru companie pe visa.ro, dar si asigurare de calatorie. 

Primii 100 de clienti Raiffeisen care vor achizitiona cardul de debit Visa Platinum Business vor beneficia de o oferta speciala in parteneriat cu TransSped si vor primi un certificat digital pentru semnatura electronica calificata, valabil 1 an. 

Ne asteptam la o reactie foarte pozitiva din partea clientilor nostri la lansarea acestui card Visa Premium pentru ca beneficiile atasate sunt foarte atractive si adaptate nevoilor lor. Suntem bucurosi ca Raiffeisen Bank isi completeaza astfel oferta pentru companii si antreprenori. Cu acest card in portofel fara indoiala clientii nostri vor avea o experienta mult imbunatatita in calatoriile lor de afaceri”, a spus Vladimir Kalinov, vicepresedinte Retail la Raiffeisen Bank. 

Prin actiunile demarate pe piata din Romania, ne dorim sa sustinem si sa incurajam afacerile prin solutii si programe adaptate la mediul economic actual. Ne bucuram sa fim parteneri cu Raiffeisen Bank la lansarea primului card de business Visa Platinum, ca parte a strategiei de extindere a beneficiilor premium oferite de Visa pentru  companii si angajatii acesora “, a declarat Elena Ungureanu, Country Manager Visa Romania.  

*conform conditiilor descrise pe www.visa.ro/premium;  

** mai multe informatii pe www.myvisaluxuryhotels.com;  

Despre Raiffeisen Bank 

Raiffeisen Bank este una dintre top 5 banci universale din Romania si deserveste peste 2,28 milioane de clienti persoane fizice si juridice. Banca are 4600 de angajati, 300 de agentii in toata tara, 1131 de ATM-uri si MFM-uri si o retea de 27.900 de POS-uri. 

Raiffeisen Bank a intensificat, in ultimii ani, procesul de simplificare si transformare digitala. A investit in noi tehnologii, pentru a pune bazele unei infrastructuri IT sigura si flexibila, care sa raspunda nevoilor clientilor sai. Banca are peste 1,15 milion de clienti digitali care folosesc aplicatiile Raiffeisen Smart Mobile si Raiffeisen Online. Banca are in portofoliu peste 550.000 de carduri de credit si peste 2,4 carduri de dedit active. 

Despre Visa 

Visa (NYSE: V) este lider mondial in domeniul platilor digitale, facilitand tranzactii de plata intre consumatori, comercianti, institutii financiare si entitati guvernamentale din peste 200 de tari si teritorii. Misiunea noastra este sa conectam lumea prin intermediul celei mai inovatoare, fiabile si securizate retele de plata, ajutand consumatorii, companiile si economiile sa prospere. Credem ca economiile care includ pe toata lumea contribuie la dezvoltarea tuturor si consideram ca accesul este fundamental pentru viitorul miscarii banilor. Pentru mai multe informatii, puteti accesa visa.ro si Visa.com.   

Mai multe informatii despre acest card gasiti pe link-ul de mai jos:

https://www.raiffeisen.ro/imm/produse-si-servicii/operatiuni-curente/carduri-de-debit-visa-business/visa-platinum/