Skip to main content

Incepe Festivalul SoNoRo editia 2022

Incepe festivalul SoNoRo, iar Raiffeisen Bank este partener al acestui eveniment de muzica clasica.


  • Comunicate de presă

Primul concert al festivalului SoNoRo are loc in aceasta seara la Palatul Bragadiru, iar ultimul concert va fi in data de 2 octombrie, in Cluj-Napoca. 

Tema editiei nr. 17 este Orient Express, inspirata de celebrul tren, dar si de calatori renumiti si calatoriile lor fabuloase: Hercule Poirot a rezolvat cel mai cunoscut caz al sau la bordul acestui tren, doamna din filmul lui Alfred Hitchcock a disparut din acelasi tren, iar James Bond a mers cu el de la Istanbul la Londra. Trenul Orient Express a unit doua continente si este simbolul unei epoci in care a calatori era aproape o arta. 

Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul festivalului, in pagina dedicata fiecarui concert;
Infiintat in anul 2006, Festivalul SoNoRo a adus muzica de camera in prim-planul vietii culturale românesti si a inclus scena muzicala româneasca intr-o retea de festivaluri europene de inalta tinuta. Platforma culturala SoNoRo include Festivalul SoNoRo (17 ani), SoNoRo Interferente, programul de burse si workshop-uri pentru tineri muzicieni (16 ani), SoNoRo On Tour (12 ani), SoNoRo Arezzo (10 ani), SoNoRo Conac, seria de concerte estivale gazduite de cladiri de patrimoniu din România (10 ani), SoNoRo Musikland, festival dedicat patrimoniului si traditiilor din Transilvania (4 ani). 

sonoro.ro 
facebook.com/festivalulSoNoRo
https://www.instagram.com/sonorofestival/
https://www.linkedin.com/company/asociatiasonoro/