Formular online pus la dispozitia clientilor care au credite cu ipoteca

Raiffeisen Bank pune la dispozitia clientilor care au credite garantate cu ipoteca un formular online, prin care pot solicita documente legate de imprumut

Raiffeisen Bank ofera clientilor sai care detin credite garantate cu ipoteca un formular dedicat pentru obtinerea de documente in legatura cu derularea acestora. Astfel, clientii pot obtine, simplu si fara a se deplasa la banca, anumite tipuri de acorduri: inchiriere imobil ipotecat, comodat, instrainare imobil ipotecat etc.

Solicitarile pot fi transmise direct pe site-ul bancii la Sectiunea Persoane Fizice / In sprijinul tau/Solicitare acorduri privind creditele in derulare (Solicitare acorduri privind creditele in derulare.

Clientii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a li se procesa formularul: sa fie titularii creditului pentru care se solicita acord sau aviz, datele introduse in formular sa fie cele declarate in relatia cu banca si sa fie conforme cu actul de identitate. In cazul in care datele clientilor nu sunt actualizate in sistemele bancii, pot fi actualizate online, in aplicatia Smart Mobile.

Banca va emite documentul solicitat, dupa finalizarea verificarilor interne, in format electronic la adresa de e-mail pe care clientul o are declarata in sistemul informatic al bancii.

Raiffeisen Bank este o banca universala aflata in top 5 in Romania, care deserveste 2,28 milioane de clienti, persoane fizice si juridice. Banca are peste 4.700 de angajati, circa 300 de agentii in toata tara, 1.131 de ATM-uri si MFM-uri, o retea de aproape 28.000 de POS-uri.