Skip to main content

Nota de informare catre investitorii fondurilor administrate de SAI RAM privind activarea unei solutii alternative de preluare a ordinelor in context COVID-19

Astfel, veti putea subscrie sau rascumpara telefonic unitati de fond ale fondurilor administrate de SAI Raiffeisen Asset Management, apeland call center-ul Raiffeisen Bank S.A.


  • Comunicate de presă

In contextul raspandirii coronavirusului SARS-COV-2 pe teritoriul Romaniei si al declararii starii de urgenta, va reasiguram ca SAI Raiffeisen Asset Management monitorizeaza constant evolutia pietelor si a evenimentelor din jurul nostru, actionand cu prudenta si responsabilitate pentru a contribui cat mai mult la limitarea impactului acestei pandemii.

Dorim sa pastram o comunicare stransa cu dumneavoastra si sa ne asiguram ca aveti acces la portofoliul de fonduri, precum si la lichiditatea necesara in aceasta perioada.

Pentru a sprijini masurile de limitare a deplasarilor publice si pentru reducerea traficului in agentiile Raiffeisen Bank S.A, am activat temporar si cu titlu de exceptie, un nou canal de preluare de la distanta a ordinelor dumneavoastra de subscriere/rascumparare.

Astfel, veti putea subscrie sau rascumpara telefonic unitati de fond ale fondurilor administrate de SAI Raiffeisen Asset Management, apeland call center-ul Raiffeisen Bank S.A., la numerele de pe pagina de internet: https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/in-sprijinul-tau/contacteaza-ne/

Veti primi toate detaliile legate de efectuarea acestor operatiuni la distanta, prin intermediul mijloacelor de comunicare agreate cu Raiffeisen Bank S.A. sau puteti solicita telefonic mai multe detalii, in call center-ul Raiffeisen Bank S.A., la numerele de pe pagina de internet: 
https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/in-sprijinul-tau/contacteaza-ne/

Totodata, va reamintim ca aveti posibilitatea de a vizualiza soldul dumneavoastra curent de unitati de fond, prin intermediul noilor aplicatii Raiffeisen Online si Raiffeisen Smart Mobile.
 
Operatiunile cu fonduri administrate de SAI Raiffeisen Asset Management raman in continuare disponibile tuturor clientilor nostri, prin agentiile Raiffeisen Bank S.A.!
 
Echipa SAI Raiffeisen Asset Management