Skip to main content

Peste 10.000 de carduri de cumparaturi eMAG - Raiffeisen Bank sub sigla Mastercard

Cardul poate fi folosit pentru a face cumparaturi, inclusiv in rate fara dobanda, si ofera o modalitate flexibila de plata.


  • Comunicate de presă

  • In primele sase luni de la lansare au fost emise peste 10.000 de carduri de cumparaturi eMAG - Raiffeisen Bank sub sigla Mastercard;
  • 93% din totalul tranzactiilor online platite cu acest card sunt facute in rate fara dobanda;
  • In 6 luni, detinatorii acestui card au fost recompensati cu peste 100.000 de euro, pe care i-au primit sub forma de puncte de loialitate eMAG;

Bucuresti, 14 iunie 2018 – Peste 10.000 de carduri de credit co-branded eMAG - Raiffeisen Bank sub sigla Mastercard au fost emise in cele 6 luni de la lansarea pe piata a acestui produs financiar dedicat clientilor eMAG. 
Cardul poate fi folosit pentru a face cumparaturi, inclusiv in rate fara dobanda, si ofera o modalitate flexibila de plata, adaptata nevoilor fiecarui utilizator. In plus, la fiecare achizitie, ii recompenseaza pe clienti cu puncte de loialitate eMAG. In prezent, 93% din numarul total al tranzactiilor online achitate prin intermediul cardului eMAG de la Raiffeisen Bank sunt facute in rate fara dobanda, ceea ce confirma interesul crescut al utilizatorilor pentru aceasta facilitate de finantare a cumparaturilor. 

„Analizand evolutia cardului co-branded eMAG - Raiffeisen Bank, vedem un interes crescut al clientilor pentru produse financiare dedicate, care se pliaza pe nevoile lor de finantare a cumparaturilor, care aduc si un element de recompensare a fidelitatii. Pe langa numarul extins de rate fara dobanda care ofera posibilitatea de a face cumparaturi de valoare mare, fara a pune presiune pe bugetul familiei, vedem ca punctele de loialitate determina clientii sa utilizeze acest card pentru orice achizitie de pe eMAG. Astfel, ne dorim sa oferim in continuare noi beneficii clientilor nostri”, a declarat Mircea Balica, Payments Platform Manager.  

Indiferent de valoarea totala a cumparaturilor, la fiecare plata facuta cu acest card, utilizatorii sunt recompensati cu pana la 10% din valoarea produselor comandate, sub forma de puncte de loialitate, care pot fi folosite la comenzi ulterioare. In cele sase luni de la lansarea acestei facilitati,  eMAG si Raiffeisen Bank au oferit, sub forma de puncte de loialitate eMAG, peste 100.000 de euro.

„Ne bucuram de evolutia acestui card co-branded in primele sase luni de la lansare. Clientii au primit un produs de calitate pe care il apreciaza si, ca urmare, il utilizeaza de cate ori au nevoie. In prezent, cu aceste carduri, clientii fac in medie cu 20% mai multe tranzactii, iar suma utilizata, in medie, este cu 80% mai mare decat in cazul cardurilor de credit standard. Parteneriatul Raiffeisen - eMAG aduce multiple avantaje consumatorilor si le faciliteaza achizitia de bunuri si servicii, iar astfel de colaborari in beneficiul clientilor vor fi prioritare pentru Raiffeisen Bank. Pe langa rate fara dobanda si puncte de loialitate la eMAG, clientii primesc si puncte in programul Multishop pentru tranzactiile la comerciantii parteneri Raiffeisen Bank, pe care ulterior le pot folosi pentru cumparaturi viitoare. Toate acestea vin la pachet, intr-un singur card, pe care clientul il poate obtine foarte simplu in unitatile bancii sau pe site”, a declarat Vasile Tanasa, Manager Produse de Creditare Carduri. 

„Cardul co-branded eMAG – Raiffeisen Bank emis sub sigla Mastercard demonstreaza, la doar sase luni de la lansare, ca este un produs de succes, iar evolutia pe care o are nu poate decat sa ne bucure, cu atat mai mult cu cat Mastercard este lider de piata pe segmentul cardurilor de credit din Romania. Prin intermediul acestui produs, impreuna cu partenerii nostri, demonstram din nou numeroasele beneficii ale platii cu cardul: le oferim cumparatorilor atat avantajele unui program de loialitate, cat si o experienta de plata imbunatatita, care ii scapa de grija numerarului si le asigura accesul la plati mai sigure, mai simple si mai rapide.”, a declarat Catalin Calota, Account Manager, Mastercard Romania.

Cardul este emis gratuit, iar pentru a-l obtine, clientii pot aplica pe www.eMAG.ro sau www.raiffeisen.ro, ori pot merge in orice agentie Raiffeisen Bank. 

In cazul in care clientul opteaza pentru obtinerea online a acestui card, va fi contactat pentru semnarea documentelor necesare de un reprezentat al bancii, ceea ce il ajuta pe client sa economiseasca timp si sa nu mai faca drumuri suplimentare in unitatile Raiffeisen Bank.
Cardul  eMAG - Raiffeisen Bank poate fi folosit pentru a face cumparaturi oriunde in lume, cu 0% comision pe tranzactie pentru plati la orice comercianti si 0% comision pentru retragerile numerar la orice ATM Raiffeisen Bank. De asemenea, cumparaturile in rate fara dobanda pot fi facute de la eMAG, de la cei peste 10.000 de parteneri eMAG din Marketplace, dar si din toate cele peste 3.000 de locatii ale comerciantilor parteneri  Raiffeisen Bank, parte a programului Multishop, program ce grupeaza toti comerciantii semnificativi din Romania https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/multishop/

Sumele cheltuite la eMAG pot fi rambursate in 3, 6 sau 12 rate fara dobanda. Produsele din gama Samsung pot fi platite in 24 de rate fara dobanda. In plus, clientii pot opta pentru a face plata integral, beneficiind de o perioada de gratie de 56 de zile fara dobanda. Periodic, Raiffeisen organizeaza campanii impreuna cu eMAG sau comerciantii parteneri in programul Multishop, prin care ofera un numar extins de rate fara dobanda (pana la 60), ceea ce faciliteaza achizitia de bunuri de valoare mare (electronice, mobilier, vacante, etc).  

Despre eMAG
Companie romaneasca fondata in 2001, eMAG este un pionier al pietei de comert online din Romania si exporta know-how si tehnologie romaneasca in Bulgaria, Ungaria si Polonia. De 16 ani investeste constant in servicii care ajuta clientii sa economiseasca timp si bani, servicii care au in spate tehnologii dezvoltate in Romania. 
Cu o gama de produse in continua crestere atat prin oferta proprie, cat si prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate cauta si comanda orice, de oriunde. Clientii beneficiaza de servicii cu valoare adaugata precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finantare in rate prin eCredit, aplicatia de mobil si cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank.

Despre Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank deserveste in Romania aproximativ 2 milioane de clienti persoane fizice, aproximativ 100.000 IMM-uri si 5.700 de companii. Reteaua bancii numara aproximativ 445 de agentii, 1 000 de ATM-uri, 191 de MFM (automate multifunctionale) si aproximativ 19.000 de EPOS-uri.
Clientii Raifeisen Bank tranzactioneaza din ce in ce mai mult pe canale electronice – banca are in prezent peste 500.000 clienti activi pe canale electronice (online si mobile banking).

Despre Mastercard
Mastercard, www.mastercard.com, este o companie de tehnologie in industria globala de plati. Operam cea mai rapida retea de procesare a platilor din lume, oferind un liant intre consumatori, institutii financiare, comercianti, autoritati si companii din peste 210 tari si teritorii. Produsele si solutiile Mastercard fac activitatile zilnice de comert – cum ar fi cumparaturile, calatoriile, derularea unei afaceri sau managementul finantelor – mai simple, mai sigure si mai eficiente pentru toata lumea. Urmariti-ne pe Twitter: participati la discutiile de pe blogul Beyond the Transaction si inregistrati-va pentru cele mai noi stiri.