Skip to main content

Lansare program ElevatorLab Challenge

Elevator Lab Challenge se adreseaza startup-urilor fintech care au dezvoltat produse si tehnologii inovatoare.


  • Comunicate de presă

Bucuresti, 7 mai 2018 - Raiffeisen Bank Romania, in parteneriat cu TechHub Bucharest, organizeaza Elevator Lab Challenge, un program local de selectie pentru Elevator Lab, cel mai mare accelerator fintech din Europa Centrala si de Est creat de Raiffeisen Bank International. Castigatorul Elevator Lab Challenge Romania va fi admis direct in semifinalele acceleratorului Elevator Lab si va primi un premiu de 5.000 EUR, o calatorie la Viena pentru a participa la un training de pitching si un abonament de 3 luni in spatiul de co-working al TechHub Bucharest.

Aplicatiile pentru Elevator Lab Challenge Romania sunt deschise pe site-ul programului, http://www.elevator-lab.com/ro, in perioada 7 mai - 20 iunie.

Organizat de Raiffeisen Bank Romania in parteneriat cu TechHub Bucharest, Elevator Lab Challenge se adreseaza startup-urilor fintech care au dezvoltat produse si tehnologii inovatoare in domenii precum regtech, corporate banking, analiza avansata de date, investitii, trading, experienta in agentiile viitorului sau open banking. Pe durata programului, acestea vor participa la evenimente de tip meetup, la sesiuni de mentorat si la un workshop in care vor invata cum sa isi prezinte afacerea in fata investitorilor, a clientilor si a potentialilor parteneri de afaceri.

La finalul programului, cele mai promitatoare echipe vor fi selectate pentru a participa la Elevator Lab Challenge Demo Night, eveniment in cadrul caruia isi vor prezenta produsele si modelele de business. Cristian Sporis (Corporate Vice-President, Raiffeisen Bank Romania), Florin Boldescu (Chief Digital Transformation Officer, Raiffeisen Bank Romania), Catalin Munteanu (Executive Director PI, Raiffeisen Bank Romania), Hannes Cizek (Head of Group Digital Banking, Raiffeisen Bank International), Alexandru Negru (Fondator Minutizer si Fintech Camp), Alexandra Anghel (Co-Fondator & CTO, Appticles), Robert Knapp (antreprenor serial si investitor de tip angel) si Daniel Dragomir (Co-Fondator si CEO, TechHub Bucharest) fac parte din juriul care va alege echipa castigatoare.

Alaturi de startup-ul castigator, se va selecta si un “local hero”, care va primi un premiu de 2.000 EUR si un abonament de 3 luni la spatiul de co-working al TechHub Bucharest.

Toate echipele finaliste vor beneficia de expunere media la nivel national si vor participa la sesiuni de pitching, in timp ce toti aplicantii Elevator Lab Challenge vor avea acces la evenimentele organizate de TechHub Bucharest si vor participa la sesiuni de mentorat cu echipa de inovatie a Raiffeisen Bank Romania si experti in domeniul fintech.

Startup-urile care doresc sa participe la Elevator Lab Challenge pot aplica online la http://www.elevator-lab.com/ro/ in perioada 7 mai - 20 iunie.

Primul eveniment Elevator Lab Challenge, organizat in parteneriat cu TechHub Bucharest, va avea loc luni, 14 mai, si ii are ca invitati pe Mihai Rotaru (Fondator & CEO, Clever Tech) si Robert Knapp (antreprenor si business angel). Acestia vor discuta despre cum poti dezvolta un startup de succes si care sunt pasii urmatori pentru un fondator, dupa exit. Participarea la eveniment este gratuita, iar inscrierile se realizeaza online pe site-ul TechHub Bucharest.

Despre Elevator Lab

Lansat in iunie 2017, Elevator Lab este un program de accelerare organizat de grupul Raiffeisen Bank International (RBI). Elevator Lab a devenit cel mai mare accelerator corporate in domeniul fintech din Europa Centrala si de Est, oferind participantilor acces potential la 14 piete diferite. Anul acesta grupul RBI pune accent pe ecosistemul fintech din CEE.

Despre Raiffeisen Bank Romania

Raiffeisen Bank are peste 20 de ani de activitate in piata bancara din Romania, sustine peste 100.000 de companii sa-si dezvolte afacerile si este banca pe care au ales-o 2 milioane de clienti persoane fizice. Raiffeisen Bank Romania contribuie la dezvoltarea comunitatii startup-urilor locale si, anul acesta, a lansat doua noi programe dedicate: Elevator Lab Challenge si Factory by Raiffeisen Bank.

Despre TechHub Bucharest

TechHub Bucharest este o comunitate dedicata exclusiv startup-urilor si antreprenorilor in tehnologie. Cu un spatiu de co-working situat in centrul Capitalei, la kilometrul zero, comunitatea reuneste peste 150 de membri activi si mii de profesionisti si antreprenori in tech. Profesionistii din reteaua TechHub Bucharest organizeaza si gazduiesc anual peste 300 de evenimente dedicate antreprenorilor.

Pentru detalii: innovation@raiffeisen.ro; comunica.externa@raiffeisen.ro