Skip to main content

Friedrich Wilhelm Raiffeisen desemnat cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania

Euromoney Private Banking and Wealth Management Survey 2018


  • Comunicate de presă

 - Cele mai bune servicii de Private Banking, in general
 - Cele mai bune servicii pentru clienti cu averi intre 1 si 5 milioane dolari 

Friedrich Wilhelm Raiffeisen, divizia de Private Banking a Raiffeisen Bank Romania, a fost desemnata de Revista Euromoney, pentru al patrulea an consecutiv, ca fiind cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania. Studiul, pe baza caruia se decid premiile, tine cont de intreaga gama de servicii oferite – consultanta financiara, acces la instrumente financiare si servicii conexe.
 
Divizia de private banking a Raiffeisen Bank are active de peste 1,2 miliarde euro in administrare in Romania. Serviciile sunt adresate clientilor cu averi ridicate care acceseaza consultanta financiara si beneficiaza de solutii personalizate.
 
„Aceasta distinctie este pentru noi o confirmare in plus a calitatii serviciilor oferite clientilor cu averi ridicate, dupa ce si in 2017, Friedrich Wilhelm Raiffeisen a fost desemnata "Cel mai bun serviciu de Private Banking din Romania" de trei dintre cele mai prestigioase publicatii financiare internationale: Euromoney, Global Finance, The Banker&Professional Wealth Management. Eforturile noastre si increderea clientilor nostri ne-a confirmat de-a lungul timpului ca principalul partener bancar local pentru Private Banking, daca ne gandim la activele atrase si administrate. Este o responsabilitate mare pentru noi si inseamna o preocupare constanta pentru imbunatatirea serviciilor, produselor si consultantei financiare oferite clientilor nostri” a spus Andra Ion, director de vanzari, Friedrich Wilhelm Raiffeisen.
 
Raiffeisen Bank este o banca universala de top in Romania si deserveste peste 2 milioane de clienti persoane fizice, 100.000 IMM-uri si 5.700 de companii mari si medii. Reteaua bancii numara 466 de agentii, peste 1.100 de ATM-uri, 164 de MFM (automate multifunctionale) si aproximativ 18.000 de EPOS-uri.
 
Pentru informatii suplimentare: comunicare.externa@raiffeisen.ro;