Skip to main content

Platforma Confidas a incheiat un parteneriat cu Raiffeisen Bank

Platforma Confidas ofera date actualizate pentru firmele active si trimite automat alerte privind restantele de plata ale firmelor.


  • Comunicate de presă

Bucuresti, 30 iunie 2020 – Raiffeisen Bank a incheiat un nou parteneriat cu Confidas, platforma prin intermediul careia se pot verifica informatii despre companiile din Romania. Este un nou pas in directia oferirii de servicii conexe clientilor Raiffeisen Bank, servicii necesare in desfasurarea activitatii oricarei companii. Astfel, clientii IMM ai Raiffeisen Bank vor beneficia de acces gratuit timp de 6 luni de zile la serviciile Confidas si vor putea obtine informatii utile despre noii lor parteneri de afaceri sau despre companiile cu care deja au relatii comerciale.

Sarbatorim un an de la semnarea parteneriatului Raiffeisen Bank – Confidas, prin care am oferit clientilor posibilitatea testarii acestei platforme, ce ofera informatii importante pentru administrarea riscului de credit comercial, printr-o abordare dinamica si interactiva de semnalare a comportamentului partenerilor de afaceri. Dupa aceasta perioada de testare initiala si feedback oferit de primii utilizatori, dorim sa oferim in continuare oportunitatea folosirii acestei solutii de catre clientii nostri. Astfel, impreuna cu acest start-up inovator oferim 6 luni de acces si utilizare gratuita a platformei si punem la dispozitia clientilor inca un instrument direct legat de activitatea lor comerciala, extrem de util in aceasta perioada de relansare ecomonica”,  a declarat Raluca Nicolescu, Director executiv Aria IMM la Raiffeisen Bank.

Observam o crestere semnificativa a numarului IMM-urilor care inteleg importanta verificarii partenerilor de afaceri, semn ca acestea devin mai prudente. Prin intermediul acestui parteneriat, clientii bancii vor putea face afaceri cu incredere si isi vor putea accelera cresterea, platforma ajutandu-i inclusiv sa gaseasca clienti noi”, a declarat Eduard Burghelia, cofondator al platformei Confidas.

Raiffeisen Bank promoveaza acest parteneriat cu platforma Confidas pentru ca isi doreste sa contribuie la transparentizarea pietei IMM, sa-si ajute clientii sai sa aiba acces la surse de informare de incredere despre date financiare si juridice referitoare la firmele din Romania.

Puteti vedea cum functioneaza platforma Confidas urmarind aceasta scurta animatie video: https://www.confidas.ro/storage/Confidas_10.mp4


Despre Confidas
Misiunea Confidas este aceea de a face mediul de afaceri mai sigur pentru antreprenorii cinstiti, iar platforma colecteaza date legate de facturile neplatite direct de la micii intreprinzatori. In mai putin de patru luni de la lansarea primei versiuni de test, Confidas a ajutat peste 3.000 de antreprenori sa verifice firmele cu care intentionau sa colaboreze inainte de a incheia contracte. Membrii platformei Confidas au inregistrat plati restante de peste un milion EUR. Confidas a fost creata de Eduard Burghelia, un tanar antreprenor in varsta de 21 de ani, desemnat recent de comunitatea de business din Romania drept „Tanarul antreprenor al anului”.


Despre Raiffesein Bank
Raiffeisen Bank este o banca universala de top pe piata din Romania care ofera o gama completa de produse si servicii de calitate superioara pentru peste doua milioane de clienti prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (Raiffeisen Smart Mobile) si internet banking (Raiffeisen Online)


Pentru informatii suplimentare eduard.burghelia@confidas.ro sau comunicare.externa@raiffeisen.ro; 

Kitul de presa Confidas este disponibil aici spre descarcare: http://bit.ly/kit_presa_raiffeisen_confidas
Animatie video in urmatorul link: https://www.youtube.com/watch?v=UhJN_r9Gjo4