Skip to main content
Informatii utile

Informații utile

Bine ai venit la Raiffeisen Bank!

Credem că o comunicare transparentă și bazată pe încredere este esențială pentru o relație de succes. De aceea, îți punem întotdeauna la dispoziție informațiile relevante, pentru a te ajuta să iei deciziile corecte pentru tine și pentru afacerea ta.

Suntem aici pentru tine 24/7

Disponibilitate servicii Raiffeisen - Acțiuni de mentenanță planificate

Pentru a vedea lista acțiunilor planificate accesează pagina Disponibilitatea serviciilor

Informații despre cadrul juridic general în care se desfășoară relația contractuală cu Raiffeisen Bank, tarifele și comisioanelepracticate sau dobânzile bonificate, reglementări privind derularea operațiunilor bancare.

Documente valabile din 27.12.2023

Nota: pentru clientii inrolati pana la data de 26.12.2023  noua versiune a Conditiilor generale de derulare a operatiunilor bancare pentru persoane juridice/entitati fara personalitate juridica va intra in vigoare la data de 01.02.2024, conform notificarilor comunicate de Banca

Informații utile

Contul curent devine dormant după 6 luni fără operațiuni de plăti/încasări sau modificări ale contractelor specifice în legătură cu contul.
Actualizarea datelor clienți persoane juridice în relația cu banca
 

Ordin de plata editabil

Ordinul de plata editabil cu cod de bare RON permite completarea si validarea simultana a datelor pe formularul electronic.

Pentru editarea ordinului de plata este necesar sa salvati fisierul pe calculator si sa detineti cea mai recenta versiune Adobe Reader.

În sprijinul tău

Contact

Află care sunt modalitățile multiple  prin care poți lua legătură cu noi.

Cum ne poți vizita?

Consultă lista agențiilor Raiffeisen Bank pentru a identifica unitatea cea mai apropiată de sediul tău.