Vino la Raiffeisen pentru banking #CumItiPlace si ZERO conditii de venit

Inca nu esti client Raiffeisen? Acum e atat de usor sa iti deschizi un cont curent ZERO Simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa descarci aplicatia Smart Mobile din App Store sau Google Play si iti deschizi cont direct cu telefonul. Uita de drumurile la banca, iti deschizi contul 100% online, din confortul casei tale. Sau din parc. Ori dintr-o cafenea. Practic, de oriunde iti doresti..
Sau, daca preferi, ne poti lasa datele in formularul de mai jos si te sunam noi. Orice varianta alegi, te asiguram ca meriti un banking confortabil, #CumItiPlace

Alege cum iti iei Zero Simplu

Faci totul 100% online

Descarca aplicatia Smart Mobile, ia-ti oferta ZERO Simplu in 5 pasi simpli.

Sau ne lasi datele si te sunam noi

Completeaza formularul iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

Ai o multime de beneficii gratuite, la tot ce conteaza pentru tine

Ai o multime de beneficii gratuite, la tot ce conteaza pentru tine

Cont si card in lei, cont de economii.

ZERO lei taxa de emitere card si ZERO lei comision de administrare prin contul curent ZERO Simplu. Iar daca acum vrei sa-ti deschizi un cont de economii, o poti face simplu direct de pe mobil, gratuit, asa #CumItiPlace.

Mobile Banking

Ai banking la un swipe distanta, chiar in telefonul tau, cu aplicatia Smart Mobile. Te bucuri de control deplin asupra banilor tai: platesti facturi, deschizi cont de economii/depozit sau trimiti bani unui prieten. In plus, in Smart Mobile ai un beneficiu unic: poti face schimb valutar euro<->lei la curs BNR de Lu-Vi, intre 10:00-11:00.

Plati si incasari in lei

Platesti #CumItiPlace - cu telefonul, cardul, transfer sau direct debit – cu ZERO comisioane. Indiferent daca trimiti sau primesti bani, costurile sunt ZERO.

Retrageri de la ATM-ul oricarei banci din tara

Retrage bani #CumItiPlace, de la bancomatul oricarei banci de pe teritoriul Romaniei, cu ZERO comision la retrageri de numerar in lei.

Cum poti avea toate beneficiile gratuite?

Daca ai peste 18 ani si domiciliul in Romania, tot ce trebuie sa faci este sa platesti cel putin o data pe luna cu telefonul sau cardul si ai ZERO costuri la toate beneficiile. Nu trebuie sa vii cu salariul la Raiffeisen.
Daca se intampla sa nu faci macar o plata intr-o luna, cu cardul sau telefonul, ai aceleasi beneficii cu 10 lei taxa in luna respectiva. 

Iar daca ai intre 18 si 24 de ani, nici nu mai trebuie sa te gandesti la asta, ai ZERO costuri garantat chiar si fara o plata lunara.


 

Acum ai sprijin neconditionat de la Raiffeisen

Perioada prin care trecem, cere mai mult de la noi toti, iar noi, la Raiffeisen stim ca acum e momentul sa ramanem aproape de clientii nostri. 
Am ales sa ne pastram promisiunea de a face #bankingasacumtrebuie si de a #ramaneimpreuna – prin pachetul de cont curent cu zero costuri, acum si fara conditii de venit.

 

Complementary Content
${loading}