Skip to main content
Apple Pay

Apple Pay

Descoperă magia plăților fără contact folosind Apple Pay pe iPhone si Apple Watch!
Cu cardurile tale de business Raiffeisen stocate în aplicația Portofel, te poți bucura de experiența securizată a plăților rapide. Simplu, rapid și convenabil, Apple Pay îți oferă libertatea de a face achiziții fără să te încarci cu portofele și carduri fizice.

Cum folosesc Apple Pay?

Foarte simplu!

În funcție de modelul de telefon pe care îl folosești și preferințele tale, te autentifici prin Touch ID, Face ID sau parolă, apropii iPhone-ul sau Apple Watch-ul tău de POS. La anumite POS-uri poate fi solicitată și introducerea codului PIN pentru cardul utilizat.

​Întrebări frecvente​

Termeni și condiții

Politica de confidențialitate

De ce ai nevoie pentru a folosi Apple Pay?

Pentru instalarea aplicației

Telefon iPhone cu sistem de operare iOS

Conexiune la Internet

Acces la App Store pentru descărcarea aplicației

Un card activ de la Raiffeisen Bank


Criterii de eligibilitate

Clienți Raiffeisen Bank deținători de carduri contactless de debit sau de credit și care utilizează un telefon iPhone.

Plătește contactless cu telefonul!

Cu Apple Pay, ai posibilitatea să plătești contactless, ușor și rapid, folosind telefonul tău, indiferent de cardurile de business pe care le deții. Acum, poți uita de grija portofelului și să te concentrezi exclusiv pe afacerea ta, în timp ce procesul de plată devine mai fluid și mai sigur ca niciodată.

Avantaje pentru afacerea ta

Adaugi UȘOR cardurile tale în Apple Pay Ca să plătești super rapid și comod cu orice card Raiffeisen Bank, deschide aplicația Wallet, apasă pe butonul “+” din colțul din dreapta sus și urmează instrucțiunile.
Plătești SMART, cu Apple Watch Ca să plătești oricând cu ceasul, deschide aplicația Apple Watch pe telefon, selectează Wallet & Apple Pay, apasă “Add Card” și urmează instrucțiunile.
La fel de SIGUR Orice tranzacție făcută cu Apple Pay este validată prin Touch ID sau Face ID, astfel plățile tale sunt super securizate.
Vezi RAPID plățile Plătești smart cu Apple Pay și orice card Raiffeisen Bank, iar tranzacțiile tale apar instant în aplicație. Poți vizualiza ultimele 10 plăți făcute prin Apple Pay.

Motive în plus ca să alegi Raiffeisen Bank

Acces prelungit la informații bancare

*2000 - Număr cu tarif normal, apelabil din orice rețea de telefonie mobila din Romania.

004 021 306 3007 - Număr cu tarif normal, apelabil din orice rețea, din România și din străinătate. Prin tehnologia de recunoaștere automată a vorbirii (Interactive Voice Response), Ana, operatorul virtual Raiffeisen Bank, va oferi informații 24/7. Solicitările referitoare la cardurile emise de Raiffeisen Bank și serviciile de Internet Banking vor fi preluate 24/7.

Dedicare și expertiză

Aducem în relația cu tine cunoștințele și experiența noastră în domeniul IMM. Pornind de la nevoile afacerii tale îți oferim produsele bancare cele mai potrivite pentru a-ți susține planurile de dezvoltare. Le poți accesa ușor prin rețeaua noastră de agenții și echipa de consultanți dedicați.