Fonduri de investitii EURO

Solutii de investitii pentru economiile tale in EURO

Fonduri de investitii EURO

Solutii de investitii pentru economiile tale in EURO

  • Siguranta
  • Randament
  • Flexibilitate investitionala
E-mail

Siguranta

Randament

Flexibilitate investitionala

Visurile si planurile tale merita indeplinite.

Investeste din timp in ele!
Pentru viitorul pe care ti-l doresti, iti punem la dispozitie Fondurile de investitii in EURO.

Portofoliul de fonduri deschise de investitii in EURO

Portofoliul de fonduri deschise de investitii in EURO

Lichiditate si siguranta in valuta

FDI Raiffeisen Euro Plus are ca obiectiv plasarea resurselor financiare atrase in instrumente cu venit fix pe termen scurt si mediu, pentru obtinerea unei rentabilitati superioare instrumentelor clasice de economisire in EURO, in conditiile asumarii unui nivel de risc scazut si a mentinerii unui grad adecvat de lichiditate. Fondul nu investeste in actiuni.
FDI Raiffeisen Euro Obligatiuni are ca obiectiv plasarea resurselor financiare atrase in instrumente cu venit fix pe termen mediu si lung, pentru obtinerea unei rentabilitati superioare instrumentelor clasice de economisire in EURO, in conditiile asumarii unui nivel de risc moderat si a mentinerii unui grad adecvat de lichiditate. Fondul nu investeste in actiuni.

Planuri de investitii lunare

Euro SmartInvest Now si Euro SmartInvest Time reprezinta doua planuri de investitii care presupun investirea lunara a economiilor prin transferul automat din contul tau curent catre fonduri de investitii administrate de S.A.I. Raiffeisen Asset Management S.A.
Euro SmartInvest Now: pentru obiective pe termen scurt / mediu (pana la 3 ani). Sumele economisite lunar vor fi investite in Fondul Raiffeisen Conservator Euro. Euro SmartInvest Time: pentru economisire pe perioade mai lungi de 3 ani; beneficiezi de un randament potential mai ridicat. Sumele economisite lunar vor fi investite in Fondul Raiffeisen Moderat Euro.

Crestere in valuta

FDI Raiffeisen Global Equity ofera investitorilor acces la potentialul de crestere al pietelor de actiuni la nivel global, in conditii de administrare profesionala a investitiilor si riscurilor. Se adreseaza cu precadere investitorilor cu un profil de risc peste medie, care inteleg corespunzator oportunitatile, riscurile si durata recomanda a investitiilor, prevazute in prospectul fondului.

Solutii de portofoliu

FDI Conservator Euro - fond cu alocare diversificata pe clase de active, ofera acces facil la un portofoliu de instrumente si strategii de investitii complexe, dificil de replicat in mod individual. Obiectivul fondului: optimizarea randamentului, in conditiile mentinerii riscului in zona profilului Conservator.
FDI Moderat Euro - fond cu alocare diversificata pe clase de active,  ofera acces facil la un portofoliu de instrumente si strategii de investitii complexe, dificil de replicat in mod individual. Obiectivul fondului: maximizarea randamentului potential, in conditiile mentinerii riscului in zona profilului Moderat.

E-mail

Investitiile in fonduri deschise de investitii nu sunt depozite bancare si comporta, pe langa avantajele specifice (administrare profesionista, diversificare, lichiditate,etc.), si riscul nerealizarii obiectivelor, inclusiv al diminuarii valorii unitare a activului net. Veniturile atrase din investitie sunt, de regula, proportionale cu riscul, iar performantele anterioare ale fondurilor nu reprezinta o garantie a realizarilor viitoare.

Pentru informatii complete, citeste prospectele de emisiune ale fondurilor si documentele privind informatiile cheie destinate investitorilor inainte de a investi, disponibile in limba romana pe www.raiffeisenfonduri.ro, sau vino in agentiile Raiffeisen Bank. 
SAI RAIFFEISEN ASSET MANAGEMENT S.A. 
inscrisa in registrul ASF cu nr. PJ05SAIR/400019/08.02.2006 
Sediul social: Bucuresti, Calea Floreasca nr. 246 D, et. 2 
Depozitarul fondurilor: Raiffeisen Bank S.A. • Tel.: 021.306.1711 • Site: www.raiffeisenfonduri.ro 

Complementary Content
${loading}