Skip to main content

Raiffeisen Bank ofera dobanzi promotionale pentru depozitele in lei

Raiffeisen Bank ofera dobanzi promotionale, de pana la 2.50%, la depozitele nou deschise pe termen de 12 luni, constituie prin canale digitale, de catre clienti care isi incaseaza veniturile prin banca.


  • Comunicate de presă

Bucuresti, 20 mai 2019 - Raiffeisen Bank ofera dobanzi promotionale, de pana la 2.50%, la depozitele nou deschise pe termen de 12 luni, constituie prin canale digitale, de catre clienti care isi incaseaza veniturile prin banca. In cadrul acestei campanii, care se desfasoara in perioada 14 mai – 11 august 2019, persoanele fizice pot beneficia de dobanzi competitive de pana la 1.75% pe an pentru depozitele deschise pe termen de 6 luni si de pana la 2.50% pe an pentru depozitele deschise pe termen de 12 luni.

Raiffeisen Bank ofera si pentru depozitele in lei, pe termen de 24 si 36 de luni, un bonus de 0,25%, peste rata de dobanda standard, pentru clientii de casa. In plus, daca un client de casa deschide depozitul printr-un canal digital, bonusul se majoreaza la 0,50% pe an. 
Prin aceasta promotie, Raiffeisen Bank atinge mai multe obiective: rasplateste fidelitatea clientilor sai, are o oferta atractiva pentru clienti noi, incurajeaza folosirea canalelor digitale si stimuleaza economisirea. 

Oferta de economisire a bancii poate fi gasita in sectiunea Persoane Fizice/ Produsele noastre/ Economii:
https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/economii/

Raiffeisen Bank este o banca universala de top in Romania, care deserveste 2 milioane de clienti persoane fizice, aproximativ 92.000 de IMM-uri si 5.700 de corporatii. La mijlocul acestui an, banca avea peste 5.000 de angajati, peste 400 de agentii in toata tara, aproximativ 900 de ATM-uri, 20.000 de EPOS-uri si 250 de masini multifunctionale (MFM-uri).

Pentru informatii suplimentare: comunicare.externa@raiffeisen.ro;