Opt companii finaliste in programul Elevator Lab Raiffeisen Bank International

Cele 8 companii care vor intra in programul pentru fintech-uri – Elevator Lab editia 2018 - organizat de Raiffeisen Bank International (RBI).

Juriul a evaluat 407 startup-uri aplicante inainte de a alege acele companii alaturi de care RBI va incepe dezvoltarea de proiecte comune in urmatoarele 4 luni.

Dupa o preselectie in mai multe etape,8 fintech-uri din domenii ca analiza avansata de date (CityFALCON din UK si SESAMm din Franta), investii si tradingtech (FINABRO din Austria si limitless din Olanda), agentiile viitorului (PayKey din Israel si Pisano din UK), open banking (cambrist din Irlanda) and regtech (CopSonic din Franta) au reusit sa convinga juriul, in urma unor pitch-uri live, ca pot dezvolta parteneriate impreuna.

"Elevator Lab a castigat rapid teren si o reputatie excelenta pe scena fintech. Calitatea aplicatiilor crestere de la an la an si abia astept sa lucram cu cei 8 finalisti in viitoarele proiecte." spune Johann Strobl, CEO RBI

Mai multe detalii:
www.elevator-lab.com