Raiffeisen Bank lanseaza linia de credit Nano Overdraft

23-10-2009

Nano Overdraft este o linie de credit pre-aprobata, fara garantii materiale • Produsul este dedicat clientilor IMM care nu au alte credite in derulare si care au avut in decursul anului un rulaj constant ridicat prin conturile deschise la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank lanseaza linia de credit Nano Overdraft adresata exclusiv clientilor IMM cu cifra de afaceri de pana la un milion euro (echivalent in RON), care nu au alte credite in derulare cu banca si au avut un rulaj lunar mediu de peste 5.000 EUR prin conturile deschise la Raiffeisen Bank, in decursul anului curent. Acesti clienti beneficiaza in acest fel de o rezerva de lichiditate pentru situatii neprevazute.

Nano Overdraft este o linie de credit de mici dimensiuni, pre-aprobata in baza rulajului prin Raiffeisen Bank, fara garantii materiale, cu dobanda 0% si comision lunar fix ce depinde de valoarea liniei de credit.

„Produsul se adreseaza clientilor IMM Micro foarte activi, care au rulat sume importante prin banca noastra in decursul anului curent. Cu Nano Overdraft, acesti clienti pot avea la dispozitie, rapid si simplu, bani pentru situatii neprevazute legate de activitatea curenta a companiei. Strategia noastra de parteneriat pe termen lung cu clientii se concretizeaza in astfel de produse, care ofera beneficii suplimentare clientilor care, la randul lor, urmaresc o colaborare de lunga durata cu banca”, a declarat Monica Udrescu, Director Aria IMM

Despre toate produsele si serviciile destinate IMM se pot obtine informatii prin serviciul Raiffeisen Direct, la numarul de telefon 021 302 91 41 de luni pana vineri intre orele 08:00-22:00, sambata intre orele 09:00-17:30 sau pe site-ul: www.raiffeisen.ro.

* * * * *
Raiffeisen Bank este o banca universala care ofera o gama completa de produse si servicii persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor, prin multiple canale de distributie: unitati bancare (peste 550 in intreaga tara), phone banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking), internet banking (Raiffeisen Online). Banca are circa 2 milioane de clienti persoane fizice, peste 100.000 clienti IMM si peste 4.400 corporatii mari si medii.

Pentru informatii suplimentare: Corina Vasile, tel. 021.306.16.20, email: corina.vasile@rzb.ro

• Newsletter
  • Curs Valutar
  • Cursul valutar (Cumparare)