Raiffeisen Bank a extins reteaua de magazine partenere pentru programul Multishop rate fara dobanda

19-09-2011

Raiffeisen Bank extinde permanent reteaua partenerilor „Multishop - rate fara dobanda”. Printre cei mai noi parteneri Multishop se numara reteaua Baumax, magazinele Noriel (jucarii) si Kika (mobilier si decoratiuni).

Programul Multishop permite plata de bunuri in rate in magazinele partenere, direct la casa sau pe Internet si functioneaza deja in locatiile celor mai mari retele de magazine: Altex, Domo, Media Galaxy, B&B Collection, Leonardo, magazinele eMAG, Cellini, Musette, Bigotti, Intersport, Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, agentii de turism Prestige Tours, Perfect Tours etc. Lista completa a magazinelor partenere este actualizata permanent pe site-ul wwwcarddecredit.ro/rate-fara-dobanda.

Lansat in urma cu un an, programul „Rate fara dobanda” poate fi folosit pentru orice cumparatura efectuata cu cardul de credit Raiffeisen Bank in magazinele partenere. „Facilitatea – „Rate fara dobanda” - este valabila pentru toate cardurile noastre de cumparaturi, este disponibila in 2000 de locatii ale comerciantilor si acopera majoritatea domeniilor de interes pentru detinatorii de carduri” a spus Mihai Negulescu, director Acceptare Carduri si e-Commerce la Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank a ajuns la o retea de10.000 de EPOS-uri si 1100 de ATM-uri in Romania. Banca are aproximativ 1,7 milioane de carduri active in portofoliu, dintre care peste 350.000 sunt carduri de credit. Raiffeisen Bank este lider de piata pentru cardurile de credit. „In primul semestru al acestui an am inregistrat o crestere cu 50% a cererii de carduri de credit, fata de perioada similara a anului trecut. Acest rezultat este cu atat mai imbucurator pentru noi cu cat vine intr-o perioada economica marcata de dificultati si incertitudini pentru toata lumea” a spus Gabriel Chenescu, manager Card de Credit la Raiffeisen Bank.

* * * * *

Raiffeisen Bank Romania este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare clientilor persoane fizice, IMM-uri sau corporatii. Raiffeisen Bank are o retea de 540 de agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.

Pentru informatii suplimentare: comunicare.externa@raiffeisen.ro

• Newsletter
  • Curs Valutar
  • Cursul valutar (Cumparare)