Biciclete de inchiriat gratuit in agentiile Raiffeisen Bank

07-09-2011

• 9 agentii Raiffeisen Bank din 5 orase mari sunt dotate cu biciclete si rasteluri
  • Acestea pot fi inchiriate gratuit de catre orice client al bancii

Raiffeisen Bank a dotat 9 agentii din tara cu biciclete, care pot fi inchiriate gratuit de catre clientii bancii. Cele 5 orase in care au fost instalate pana acum bicicletele galbene Raiffeisen Bank sunt Bucuresti, Iasi, Brasov, Cluj si Constanta, aceleasi orase in care banca a lansat, in mai 2010, programul „I love Velo”. Dintre cele 9 agentii 5 sunt in Bucuresti si cate una in celelalte orase. Cele 5 agentii din Capitala sunt: Agentia Bratianu, Agentia Victoriei, Agentia Piata Presei, Agentia Sincai si Agentia Bucuresti.
„In urma cu 1 an si jumatate, cand am lansat programul „I love Velo” in parcuri, nu vedeai in orase prea multi biciclisti. Acum, peste 10 mii de oameni se plimba cu bicicletele noastre in fiecare saptamana. Asadar, am avut succes. Tocmai de aceea ne-am gandit sa mai facem un pas in directia promovarii bicicletei ca alternativa de transport in marile orase si am dotat agentiile noastre cu biciclete, pe care le punem la dispozitia clientilor nostri”, a declarat Steven van Groningen, Presedinte al Raiffeisen Bank Romania.
Raiffeisen Bank a lansat I love Velo in mai 2010, in parteneriat cu Asociatia Green Revolution. Intre timp, I love Velo a devenit cel mai important program de inchiriere gratuita a bicicletelor din Romania: 1.100 de biciclete disponibile de luni pana duminica in cinci orase: Bucuresti (600 de biciclete), Brasov (100), Cluj-Napoca (135), Iasi (135) si Constanta(135).
Aceasta este cea mai recenta initiativa Raiffeisen Bank, in cadrul proiectului „Din prietenie”, proiect menit sa creeze o atmosfera cat mai prietenoasa in agentiile bancii. De la finele lui 2009, 115 agentii Raiffeisen Bank din tara au intampinat clientii cu panouri cu amintiri (poze ale angajatilor sau ale clientilor), caricaturi, boluri cu fursecuri cu ravas, baloane, plicuri colorate, zone special amenajate pentru copii sau petreceri tematice.
* * * * *
Raiffeisen Bank Romania (www.raiffeisen.ro) este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare clientilor persoane fizice, IMM-uri sau corporatii. Banca are o retea de peste 540 de agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, aproape 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.

Pentru informatii suplimentare: Anca Hasegan, tel: (021) 306.16.21, e-mail: anca.hasegan@raiffeisen.ro; Catalin Cindea, tel: (021) 306.16.40, e-mail: catalin.cindea@raiffeisen.ro;

• Newsletter
  • Curs Valutar
  • Cursul valutar (Cumparare)
    (19-09-2014 08:32)