Fonduri de investitii Raiffeisen Asset Management

raiffeisen_asset_management.jpg
Alternativele de plasament a disponibilitatilor financiare ale companiei tale sunt oferite de catre subsidiara grupului Raiffeisen in Romania: Raiffeisen Asset Management ce are ca obiect de activitate administrarea de catre o echipa de profesionisti a plasamentelor companiei tale printr-o gama larga de produse specifice pietei de capital. 

Aceste produse raspund situatiei in care doresti sa iti alcatuiesti un portofoliu diversificat cu nivele diferite de randament si risc.
Fonduri deschise de investitii:

Fonduri monetare: investesc in instrumente de piata monetara (certificate de depozit, titluri de trezorerie, depozite bancare).
Fonduri de obligatiuni: investesc in instrumente cu venit fix (titluri de stat, corporatiste, municipale, etc.) cu scadenta de cel putin pe 1 an. Principala sursa de crestere a activelor fondului este dobanda.
Fonduri de actiuni: investesc preponderent in actiuni cotate pe o piata reglementata. Principala sursa de crestere a activului fondului este aprecierea valorii actiunilor detinute de fond.
Fonduri mixte/echilibrate: investesc intr-un mix de actiuni si instrumente de piata monetara (certificate de depozit, titluri de trezorerie, depozite bancare).

Fonduri inchise de investitii:

Fondul Inchis de Investitii Raiffeisen Dolar Plus va plasa resursele financiare atrase in instrumente financiare cu venit fix in scopul obtinerii unei rentabilitati superioare nivelului ratelor dobanzilor la depozitele bancare in USD, in conditiile asumarii unui nivel de risc redus si a mentinerii unui grad adecvat de lichiditate. Fondul nu va investi in actiuni.
Daca vrei sa afli mai multe informatii, te rugam sa accesezi link-ul:
www.raiffeisenfonduri.ro  

Solicita o intalnire cu un Responsabil de Clientela IMM 

Doresti detalii suplimentare? Completeaza online datele de contact si te vom apela pentru oferirea tuturor informatiilor de care ai nevoie! Vreau sa fiu apelat

icon_print Tipareste    icon_top Sus
English
 • Newsletter
 • Curs Valutar
 • Cursul valutar (Cumparare)
  (04-03-2015 16:28)

  EUR/RON 4.4050
  USD/RON 3.9350
  CHF/RON 4.0730
  EUR/USD 1.0850
  EUR/CHF 1.0458
  EUR/GBP 0.7116

  Cursul valutar (Vanzare)
  (04-03-2015 16:28)

  EUR/RON 4.5250
  USD/RON 4.0600
  CHF/RON 4.2120
  EUR/USD 1.1499
  EUR/CHF 1.1110
  EUR/GBP 0.7486

  Mai multe valute ...

"Cea mai buna banca
din Romania"


Euromoney, 2012
"Cea mai buna banca
din Romania"


EMEA Finance, 2012
"Banca anului"

The Banker, 2012
"Cea mai buna banca
din Romania"


Global Finance, 2012